Варіанти начинок для тортів з індивідуальним дизайном

Кондитерські “Перша Цукерня Слобожанщини” пропонує вам дитячі, весільні, святкові торти на замовлення в Харкові.

Що в торті найголовніше?! Дизайн – так, це важливо, тому що перше враження складається від зовнішнього вигляду. Але не менш важлива начинка, яка запам`ята’єься вам та вашим гостям.

Ми пишаємося, що пропонуємо своїм клієнтам більше 40 видів різноманітних смаків, з яких ви маєте змогу самостійно обираєте в якості начинки для свого неповторного торта.

 «сучасні» начинки з чизкейком, чиз-кремом:

МАНГО-МАРАКУЙА – без глютена, бісквіт на кокосовому борошні, кулі манго з маракуєю, чиз-крем з маслом.

RED VELVET – червоні соковиті коржі, прошарок полуничного курда, чиз-крем

VIOLET VELVET –  чорничний бісквіт, прошарок чизкейка з ледве чутними м`ятними нотками, крем-пломбір, який гармонійно объєднує соковиті бісквіти з чизкейком.

 «легкі» начинки типу суфле  – тілько для тортів в один ярусне підходять для фігурних тортів (машинка, м`яч, лялька и т.д.):

АНДАЛУЗЬКИЙ – тонкий ніжний бісквіт, апельсиновий крем, шоколадный мус-праліне (вершки, шоколад, волоський горіх)

ТВОРОЖНИЙ ДЕСЕРТ зі СМОРОДИНОЮ – тонкий бісквіт, змащений джемом, ніжне сирне (творожне) суфле зі свіжими ягодами чорної смородини, вершково-шоколадна заливка

ТВОРОЖНИЙ ДЕСЕРТ з ПОЛУНИЦЕЮ – тонкий бісквіт, змащений джемом, ніжне сирне (творожне) суфле зі свіжими ягодами полуниці, вершково-шоколадна заливка

ШОКОЛАДНО-БАНАНОВЕ СУФЛЕ – кексовий шоколадний бісквіт, суфле зі свіжого банану з додаванням соку лимона

ЧИЗКЕЙК ШОКОЛАДНИЙ з ПОЛУНИЦЕЮ – тонкий бісквіт, змащений джемом, ніжне сирне (творожне) суфле зі свіжими ягодами полуниці з шоколадом

  фруктово-ягідні начинки:

ВИШНЕВИЙ АРОМАТ – ніжний бісквіт на основі чорного шоколаду, прошарок зі свіжої вишні зі  сметанно-вершковим кремом

ФРЕЗЬЕ з ПОЛУНИЦЕЮ – шоколадний бісквіт, прошарок зі свіжої полуниці з неперевершеним кремом на основі крем-чиза

ЦИТРУСОВИЙ ФРЕШ – бісквіт із цедрою лимона, прошарок провареного солодкого апельсина, крем-чиз та прошарок кисло-солодкого лимонного курду

МАЛИНОВИЙ – бісквіт з шоколадною крихтою, прошарок зі свіжої малини з вершковим кремом

ЗАХЕР – шоколадно-масляний бісквіт, пропитаний кавовим сиропом з коньяком, прошарок із абрикосового конфі

ОРАНЖ – морковний бісквіт з корицею, сметанний крем, натуральні вершки зі шматочками свіжого апельсина (не підходить для фігурних тортів – машинка, м`яч і т.д.)

 шоколадные и кофейные начинки:

ТЕАТРАЛЬНЫЙ – шоколадный бисквит с заварным шоколадным кремом и большим содержанием коньяка.

ТРЮФЕЛЬНЫЙ – тонкие шоколадные коржи, прослоенные трюфельным кремом на основе черного шоколада и натуральных сливок (только для тортов в один ярус).

ЗАХЕР – шоколадно-масляный  бисквит, пропитанный кофейным сиропом с коньяком, прослойка из абрикосового конфитюра. 

ПИНЧЕР – сметанный бисквит с какао, крем – сметанный с курагой и грецким орехом.

КЛУБНИЧНЫЙ БРИЗ – шоколадный бисквит, прослойка из свежей клубники со сливочным кремом.

ВОСТОЧНАЯ СКАЗКА – кофейный бисквит, крем – сливочный с добавлением халвы и вареного сгущенного молока. 

МОККО – масляный кофейный бисквит с грецким орехом, пропитанный крем-ликером «Старый Талинн»,  крем сливочно-шоколадный с добавлением кофе (не подходит для фигурных тортов – машинка, мяч, кукла и т.д.).

ТИРАМИСУ – тонкая бисквитная основа, бисквитные палочки «Савоярди»,  пропитанные кофейным ликером «Старый Таллин», залитые кофейным кремом на основе сливок и белого шоколада с добавлением ликера (только для тортов в один ярус).

ДОМИНИКА – шоколадные коржи, нежный сливочный крем на основе непревзойденного крем-чиза.

МИШЕЛЬ – кофейный, шоколадный и молочный бисквит со сливочно-шоколадным кремом, прослойка – цельный фундук и соленая карамель.

 начинки с орехами:

ОРЕХОВЫЙ – бисквит, пропитанный карамелью, прослоенный заварным кремом со сливочным маслом, украшен орехами (миндаль, арахисовая крошка, грецкий орех).

КИЕВСКИЙ – белковые коржи с грецким орехом, шоколадно-масляный крем Шарлот (только для тортов в один ярус).

ФИНЕЗИЯ – нежный бисквит на основе белого шоколада, прослойка из безе, свежей вишни и грецкого ореха, крем – сливочно-заварной с добавлением белого шоколада (форма только круглая или прямоугольная, не подходит для фигурных тортов – машинка, мяч, кукла и т.д.).

ЭСТЕРХАЗИ – торт, состоящий из 5-ти белково-ореховых коржей без муки, масляно-заварной крем, миндальные хлопья.

 классические начинки  –  не подходит для фигурных тортов – машинка, мяч, кукла и т.д.):

НАПОЛЕОН – классический наполеон с заварным кремом.

НАПОЛЕОН ТВОРОЖНЫЙ – творожные коржи, крем заварной с добавлением творога.

ПЛЯЦОК ЛЬВОВСКИЙ – нежные медовые коржи, прослоенные заварным кремом с добавлением сметаны и сливочного масла и чернослива.

МЕДОВИК КЛАССИЧЕСКИЙ – со сметанным кремом.

Если у Вас от всего разнообразия закружилась голова и потекли слюнки – позвоните нам и мы поможем выбрать самую вкусную и самую подходящую начинку для Вашего торта.

Детальніше