Кондитерські “Перша Цукерня Слобожанщини” пропонує вам дитячі, весільні, святкові торти на замовлення в Харкові.
Що в торті найголовніше?! Дизайн – так, це важливо, тому що перше враження складається від зовнішнього вигляду. Але не менш важлива начинка, яка запам`ята’єься вам та вашим гостям.
Ми пишаємося, що пропонуємо своїм клієнтам більше 40 видів різноманітних смаків, з яких ви маєте змогу самостійно обираєте в якості начинки для свого неповторного торта.
♥ «сучасні» начинки з чизкейком, чиз-кремом:
МАНГО-МАРАКУЙА – без глютена, бісквіт на кокосовому борошні, кулі манго з маракуєю, чиз-крем з маслом.
RED VELVET – червоні соковиті коржі, прошарок полуничного курда, чиз-крем
VIOLET VELVET – чорничний бісквіт, прошарок чизкейка з ледве чутними м`ятними нотками, крем-пломбір, який гармонійно объєднує соковиті бісквіти з чизкейком.
♥ «легкі» начинки типу суфле – тілько для тортів в один ярус, не підходять для фігурних тортів (машинка, м`яч, лялька и т.д.):
АНДАЛУЗЬКИЙ – тонкий ніжний бісквіт, апельсиновий крем, шоколадный мус-праліне (вершки, шоколад, волоський горіх)
ТВОРОЖНИЙ ДЕСЕРТ зі СМОРОДИНОЮ – тонкий бісквіт, змащений джемом, ніжне сирне (творожне) суфле зі свіжими ягодами чорної смородини, вершково-шоколадна заливка
ТВОРОЖНИЙ ДЕСЕРТ з ПОЛУНИЦЕЮ – тонкий бісквіт, змащений джемом, ніжне сирне (творожне) суфле зі свіжими ягодами полуниці, вершково-шоколадна заливка
ШОКОЛАДНО-БАНАНОВЕ СУФЛЕ – кексовий шоколадний бісквіт, суфле зі свіжого банану з додаванням соку лимона
ЧИЗКЕЙК ШОКОЛАДНИЙ з ПОЛУНИЦЕЮ – тонкий бісквіт, змащений джемом, ніжне сирне (творожне) суфле зі свіжими ягодами полуниці з шоколадом
♥ фруктово-ягідні начинки:
ВИШНЕВИЙ АРОМАТ – ніжний бісквіт на основі чорного шоколаду, прошарок зі свіжої вишні зі сметанно-вершковим кремом
ФРЕЗЬЕ з ПОЛУНИЦЕЮ – шоколадний бісквіт, прошарок зі свіжої полуниці з неперевершеним кремом на основі крем-чиза
ЦИТРУСОВИЙ ФРЕШ – бісквіт із цедрою лимона, прошарок провареного солодкого апельсина, крем-чиз та прошарок кисло-солодкого лимонного курду
МАЛИНОВИЙ – бісквіт з шоколадною крихтою, прошарок зі свіжої малини з вершковим кремом
ЗАХЕР – шоколадно-масляний бісквіт, пропитаний кавовим сиропом з коньяком, прошарок із абрикосового конфі
ОРАНЖ – морковний бісквіт з корицею, сметанний крем, натуральні вершки зі шматочками свіжого апельсина (не підходить для фігурних тортів – машинка, м`яч і т.д.)
♥ шоколадные и кофейные начинки:
ТЕАТРАЛЬНЫЙ – шоколадный бисквит с заварным шоколадным кремом и большим содержанием коньяка.
ТРЮФЕЛЬНЫЙ – тонкие шоколадные коржи, прослоенные трюфельным кремом на основе черного шоколада и натуральных сливок (только для тортов в один ярус).
ЗАХЕР – шоколадно-масляный бисквит, пропитанный кофейным сиропом с коньяком, прослойка из абрикосового конфитюра.
ПИНЧЕР – сметанный бисквит с какао, крем – сметанный с курагой и грецким орехом.
КЛУБНИЧНЫЙ БРИЗ – шоколадный бисквит, прослойка из свежей клубники со сливочным кремом.
ВОСТОЧНАЯ СКАЗКА – кофейный бисквит, крем – сливочный с добавлением халвы и вареного сгущенного молока.
МОККО – масляный кофейный бисквит с грецким орехом, пропитанный крем-ликером «Старый Талинн», крем сливочно-шоколадный с добавлением кофе (не подходит для фигурных тортов – машинка, мяч, кукла и т.д.).
ТИРАМИСУ – тонкая бисквитная основа, бисквитные палочки «Савоярди», пропитанные кофейным ликером «Старый Таллин», залитые кофейным кремом на основе сливок и белого шоколада с добавлением ликера (только для тортов в один ярус).
ДОМИНИКА – шоколадные коржи, нежный сливочный крем на основе непревзойденного крем-чиза.
МИШЕЛЬ – кофейный, шоколадный и молочный бисквит со сливочно-шоколадным кремом, прослойка – цельный фундук и соленая карамель.
♥ начинки с орехами:
ОРЕХОВЫЙ – бисквит, пропитанный карамелью, прослоенный заварным кремом со сливочным маслом, украшен орехами (миндаль, арахисовая крошка, грецкий орех).
КИЕВСКИЙ – белковые коржи с грецким орехом, шоколадно-масляный крем Шарлот (только для тортов в один ярус).
ФИНЕЗИЯ – нежный бисквит на основе белого шоколада, прослойка из безе, свежей вишни и грецкого ореха, крем – сливочно-заварной с добавлением белого шоколада (форма только круглая или прямоугольная, не подходит для фигурных тортов – машинка, мяч, кукла и т.д.).
ЭСТЕРХАЗИ – торт, состоящий из 5-ти белково-ореховых коржей без муки, масляно-заварной крем, миндальные хлопья.
♥ классические начинки – не подходит для фигурных тортов – машинка, мяч, кукла и т.д.):
НАПОЛЕОН – классический наполеон с заварным кремом.
НАПОЛЕОН ТВОРОЖНЫЙ – творожные коржи, крем заварной с добавлением творога.
ПЛЯЦОК ЛЬВОВСКИЙ – нежные медовые коржи, прослоенные заварным кремом с добавлением сметаны и сливочного масла и чернослива.
МЕДОВИК КЛАССИЧЕСКИЙ – со сметанным кремом.
Если у Вас от всего разнообразия закружилась голова и потекли слюнки – позвоните нам и мы поможем выбрать самую вкусную и самую подходящую начинку для Вашего торта.